Fygi satser i Sverige

December 11, 2020 - Fygi Technologies AS

Fygi Technologies satser i Sverige og ansetter salgsdirektør.

Henrik Arnerius blir med i Fygi-teamet og tar opp stillingen som salgsdirektør med ansvar for det svenske markedet.

Med sine 15 år fra ulike stillinger i Afrika og senest rollen som salgsdirektør i den svenske børsraketten Sinch, bringer Arnerius med seg en tung og variert erfaring fra techsalg, kundebehandling og forretningsutvikling. 

– Timingen for å innføre Fygis løsninger er perfekt for det svenske markedet, forteller Arnerius. Markedet for selvbetjeningsløsninger har skutt fart i Sverige de seneste årene, og med de riktige løsningene vil man virkelig få attention hos retailerne.

Arnerius sier at videre at detaljhandelen stort sett har innført maskiner for selvskanning, som også er godt kjent for oss i Norge, men at Fygis “bring your own device”-løsninger medfører så store fordeler hva gjelder reduksjon av kødannelse i butikk og kjedenes investeringskostnader at løsningene vil bli meget godt mottatt.

Fygi leverer kontaktløse selvbetjeningsløsninger til varehandelen, som gir bedre kundeopplevelser og mer effektiv butikkdrift. Selskapet er godt i gang med salg i det norske markedet og satser nå altså i tillegg i Sverige.

- Henrik er et kupp for Fygi. Vi har fått en erfaren relasjonsbygger og tungvekter innen teknisk løsningssalg, og gleder oss veldig til å få fotfeste i Sverige, sier Salg- og markedsdirektør Amund Skaaden.

Med satsingen i Sverige kommer nye nettsider for det svenske markedet, https://www.fygi.se.

SEE HOW FYGI WORKS!
Let us send you a live demo so 
you can try out for yourself.
BOOK ONE-ON-ONE
With just 15 minutes of your time we will show you how FYGI takes your store to the next level!
Fygi logo Self-checkout without hardware
Copyright © 2020 Fygi | All Rights Reserved